Electronic Beats Romania
Fever Ray

Fever Ray revine cu un nou album, Radical Romantics

Trent Reznor și Atticus Ross de la Nine Inch Nails, Olof Dreijer de la Knife și alții au contribuit la noul album al lui Karin Dreijer aka Fever Ray.

Fever Ray a anunțat detalii despre primul album în mai bine de cinci ani, Radical Romantics.
Noul material cuprinde 10 piese și poate fi considerat continuarea lui Karin Dreijer a albumului Plunge din 2017. Despre noul album se spune că prezintă „lupta lor cu dragostea sau, mai exact, mitul iubirii”, potrivit materialelor de presă.
Dreijer a lucrat la Radical Romantics de la studiourile din Stockholm pe care le-a construit împreună cu fratele și fostul coleg din The Knife, Olof Dreijer, care a contribuit la producerea a patru piese de pe album. Noul material reprezintă prima ocazie când cei doi au făcut muzică împreună de la desființarea proiectului The Knife în urmă cu opt ani. Olof a co-produs piesa principală a albumului, What They Call Us, lansată luna trecută.
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Între alți artiști care au credite de producție pe album se numără Nídia, afiliată Príncipe Discos, Trent Reznor și Atticus Ross de la Nine Inch Nails, producătorul Johannes Berglund și membrii proiectului Aasthma, Peder Mannerfelt și Pär Grindvik. Vessel a co-produs și cel mai recent single extras de pe album, Carbon Dioxide, al cărui videoclip poate fi urmărit mai jos.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Albumul Radical Romantics va fi lansat oficial pe 10 martie 2022 la casa de discuri Rabid Records.

Tracklist:

01. What They Call Us
02. Shiver
03. New Utensils
04. Kandy
05. Even It Out
06. Looking for a Ghost
07. Carbon Dioxide
08. North
09. Tapping Fingers
10. Bottom of the Ocean

Urmărește-ne pe social media.

Published November 14, 2022.