Electronic Beats Romania
Awake Festival 2021

Festivalul Awake revine în vara asta sub o nouă formă

Adaptată pandemiei, ediția din 2021 constituie o serie de evenimente cu capacitate limitată în 5 orașe din țară.

O veste bună: primul festival boutique din România, Awake, va reveni anul acesta sub forma unei serii de evenimente cu capacitate limitată, ce se vor desfășura pe parcursul verii în mai multe orașe din țară.

Biletele achiziționate pentru ediția din 2020 rămân valabile pentru oricare dintre orașele în care vor avea loc noile ediții Awake.

„Suntem aproape în luna februarie și în continuare activitatea întregului sector de evenimente este oprită, nu avem siguranța că în vară se vor putea organiza festivaluri cu zeci de mii de oameni sau vor fi permise tot evenimentele cu capacitate limitată” spune Laura Coroianu, directorul festivalului.

AWAKE 2021 va deveni astfel un festival nomad, urmând a se desfășura în fiecare weekend într-un alt oraș din țară. În acest moment lista include, alături de domeniul Teleki din Gornești, Mureș, cel puțin încă patru orașe: Constanța, Iași, Cluj Napoca și București.

„Vom păstra desigur ADN-ul de festival boutique de artă, muzică și idei, rămânând astfel fideli conceptului original, dar vom veni și cu un upgrade inovator pe partea de experiență”, adaugă organizatorii.

Capacitatea noilor evenimente e limitată; în acest moment, festivalul se bazează pe un scenariu ce va permite acomodarea între 1000 și 3000 de oameni pe zi în fiecare oraș. Purtarea măștii, păstrarea distanței sociale, vaccinarea, testarea rapidă, minimizarea aglomerării de oameni sunt principalii factori ce au fost luați în calcul în planificarea festivalului.

Mai multe detalii despre locațiile evenimentelor, datele de desfășurare, dar și despre concept, line-up și bilete vor fi anunțate în curând.

*foto: Vlad Cupșa

Hai pe social media.

Published January 26, 2021.