Electronic Beats Romania
Dubtil

Dubtil scoate un nou disc la [a:rpia:r]

E primul release al label-ului [a:rpia:r] după o pauză de patru ani.

[a:rpia:r], casa de discuri a lui Rhadoo, Petre Inspirescu și Raresh, a lansat recent un nou disc, după o pauză de patru ani.

Anume EP” al lui Dubtil conține trei piese și poate fi comandat de pe magazinul online MisBits.

Ultimul disc apărut la [a:rpia:r] a fost un album de la Ricardo Villalobos lansat în 2017, reprezentând totodată și cel de-al 15-lea disc din catalogul labelului românesc. Deschis în 2007 ca o platformă de explorare a noului (pe atunci) sound românesc, din ce în ce mai vizibil pe scena internațională, [a:rpia:r] a devenit în timp casa unui cerc mai larg de artiști români (dar și străini) conectați între ei, între care Priku, Thomas Melchior, DJ Sneak, Dan Andrei, Boola, Demos, și, firește, membrii trio-ul RPR Sound.

Anul acesta, label-ul revine în forță cu Dubtil (pe numele său adevărat Robert Istoc), DJ și producător român de muzică electronică ce s-a remarcat de-a lungul timpului prin release-uri apărute la Amphia, Understand și Metereze (unde a semnat chiar debutul labelului, în 2013). Anul trecut, Dubtil a lansat pe Bandcamp ep-ul Algorthytm.

Fragmente audio de pe disc găsești momentan doar pe site-ul Misbits; dacă vrei mai mult Dubtil, încearcă un mix recent, de anul trecut, rezultat dintr-o fuziune curatorială între cluburile Fabric din Londra și Guesthouse din București.

*foto: Club Guesthouse

Hai pe social media.

Published March 10, 2021.