Electronic Beats Romania

DJ Seinfeld anunță al doilea album

Inspirat de reuniunea Friends, DJ Seinfeld a decis să mai scoată un album.

DJ Seinfeld a anunțat recent al doilea album din carieră, Mirrors.

Producătorul pe numele adevărat Armand Jakobsson a înregistrat LP-ul cu zece piese între Berlin și Malmö după ce un incident familial l-a obligat să petreacă mai mult timp în Suedia natală. Acest material e continuarea albumului său de debut, Time Spent Away From U, lansat în 2017 la casa de discuri Lobster Fury, o combinație între Lobster Theremin și Meda Fury.

„Pe acest album am vrut să păstrez o mare parte din emoția cât mai pură, care i-a atras pe oameni la muzica mea, în primul rând”, a spus Jakobsson. „Dar am vrut, totodată, să devin un producător mult mai bun. A fost un proces dificil, dar este o declarație reală despre locul în care mă aflu ca producător și persoană în acest moment.”

Single-ul principal al albumului se numește „U Already Know” și a fost lansat recent. Piesa de patru minute, cu influențe Italo, prezintă o acappella de la Teira, care contribuie vocal și pe piesa „The Right Place”. Poți asculta piesa mai jos.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Albumul „Mirrors” va fi lansat pe 3 septembrie prin intermediul casei de discuri Ninja Tune.

Tracklist:
01. She Loves Me
02. Walking With Ur Smile
03. U Already Know
04. The Right Place feat. Teira
05. Home Calling
06. These Things Will Come To Be
07. Tell Me One More Time
08. Someday
09. I Feel Better
10. Song For The Lonely

Deși muzica lui a fost adesea descrisă (sau catalogată) ca aparținând acestui pseudo-curent numit lo-fi house, Armand nu se vede ca făcând parte din el. Există anumite indicații, atât la nivel estetic, cât și la nivel ideologic, legate de legătura dintre lo-fi house și nostalgie.

Urmărește-ne pe social media.

Published June 10, 2021.