Electronic Beats Romania
Bonobo

Vezi un clip nou de la Bonobo

Noul single a pornit de la o editare a piesei „Dada” a lui Atakora Manu.

Bonobo a distribuit un nou single și videoclip, ATK, lansat recent la label-ul său Outlier, în parteneriat cu Ninja Tune. Urmărește clipul mai jos.
Prima muzică nouă de la Bonobo de la albumul său aclamat, „Fragments”, din ianuarie, piesa ATK vine cu un videoclip regizat de frații McGloughlin, al căror CV include clipuri pentru artiști precum A$AP Rocky și Max Cooper.
ATK a fost făcută cam în aceeași perioadă cu Fragments. A pornit inițial de la un DJ edit al piesei Dada a lui Atakora Manu, iar ulterior a crescut într-o piesă proprie. Mi s-a părut că era puțin prea timid pentru a se potrivi pe album și am vrut să-l salvez ca o lansare pentru Outlier, îndreptată mai mult spre ringul de dans”, a declarat Bonobo, alias Simon Green, despre noul material, făcând referire la legendarul chitarist din Ghana Highlife, Manu, un compozitor apreciat, inginer de studio și fondatorul Kakaiku No.2 Band, împreună cu Moses Kweku Oppong.
„Am vrut să creăm un film minimal care întruchipează idei despre serendipitate și percepție, permițând lumii să se dezvăluie spontan în moduri neobișnuite. Dacă te-ai uitat vreodată pe geamul unui tren pentru a vedea firele și plăcile țesând și dansând într-un mod magic, asta e, în esență, cam ce am vrut să surprindem și în filmul nostru. Propriul nostru zoetrop viu”, au spus frații McGloughlin.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published September 09, 2022.