Electronic Beats Romania
bonobo

Bonobo inaugurează un nou label printr-o colaborare cu Totally Enormous Extinct Dinosaurs

Noua casă de discuri a lui Bonobo se numește Outlier.

Bonobo și Totally Enormous Extinct Dinosaurs s-au alăturat pentru ‘Heartbreak’, un nou disc ce va fi lansat pe 13 noiembrie la noua casă de discuri Outlier a lui Bonobo.

Totodată a fost lansat recent și un videoclip pentru piesa „Heartbreak”, care se inspiră din epoca nouăzecistă a rave-ului britanic. Piesa în sine este o odă a scenei disco din New York și include sample-uri din piesa „Weekend” de la Class Action (vocea Christinei Wiltshire).

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Vinilul va avea note scrise de Tim Lawrence, autorul cărții ‘Love Saves The Day: A History of American Dance Music Culture 1970-1979 ’, despre istoria, evoluția și impactul pe care l-a avut Weekend asupra muzicii electronice.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

TEED (Totally Enormous Extinct Dinosaurs), pe numele adevărat Orlando Higginbottom spune că „acum, mai mult ca oricând, e important să lansezi muzică de dans, cu o recunoaștere deliberată a istoriei sale”.

Noua casă de discuri a lui Bonobo a pornit ca o serie de evenimente în New York. Labelul e menit să „reflecte latura mea artistică mai apropiată de club”, spune Bonobo.

Published October 02, 2020.