Electronic Beats Romania
CircoLoco Records

CircoLoco își lansează propria casă de discuri

CircoLoco a anunțat un nou parteneriat cu Rockstar Games, lansând o casă de discuri numită CircoLoco Records.

Noul label născut din parteneriatul între brandul de petreceri din Ibiza și compania americană de jocuri video va debuta cu o compilație compusă din 20 de piese și intitulată Monday Dreamin’, ce va fi lansată pe data de 9 iulie.

Înainte de lansarea totală pe orbită a compilației, label-ul va scoate săptămânal o serie de EP-uri cu piese extrase de pe compilație. Începem cu un nou EP lansat pe 4 iunie, Monday Dreamin’ Blue. Materialul include cinci piese la care au contribuit artiști precum Kerri Chandler, Seth Troxler, Rampa și Sama ‘Abdulhadi; EP-ul include, de asemenea, și un remix făcut de Dixon la o piesă de la Deichkind.

Seth Troxler live @ CircoLoco
Seth Troxler live @ CircoLoco

Între timp, dacă ai deschis televizorul mai târziu și te întrebai ce-i cu Rockstar Games în toată povestea asta, compania americană de jocuri s-a apucat de câțiva ani deja să integreze DJi și producători de muzică electronică în jocurile lor, în special în seria Grand Theft Auto, care include DJ seturi de la Moodymann, Palms Trax, The Blessed Madonna și mulți alții. Mai multe detalii găsești ceva mai jos.

„Muzica este fundamentală pentru Rockstar Games – face parte din tot ceea ce facem noi”, spune fondatorul Rockstar Games, Sam Houser. „Parteneriatul cu prietenii noștri de la CircoLoco face parte din eforturile noastre continue de a găsi noi modalități de a aduce cea mai bună muzică underground la cel mai larg public posibil.”

Dacă te-am făcut curios, ascultă piesa Lumartes a lui Seth Troxler.

Brandul de petreceri Circoloco e un reprezentant de seamă al muzicii house și techno de peste 20 de ani prin petrecerile sale din DC10 din Ibiza și din întreaga lume. Brandul a devenit în timp o intersecție principală între muzica de dans underground și elemente de modă, artă și cultură pop.

„Lansarea casei de discuri CircoLoco Records întărește angajamentul nostru de a susține artiștii de muzică de dans care se gândesc la viitor, dincolo de club”, mai precizează un comunicat de presă.

Tracklist:
01. Seth Troxler – Lumartes
02. Sama’ Abdulhadi – Reverie
03. Rampa – The Church
04. Deichkind – Autonom (Dixon Edit)
05. Kerri Chandler – You

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published May 25, 2021.