Electronic Beats Romania
Dan Ghenacia

Dan Ghenacia își lansează o nouă casă de discuri

Primul release al label-ului AWEED e semnat chiar de artistul parizian.

Dan Ghenacia lansează o nouă casă de discuri numită AWEED, care vine de la „Alpha Wave Experience, Electronica and Dub”.

Creată cu o echipă de ingineri, Alpha Wave Experience este mașina de sunet și lumină personalizată a parizianului, care oferă participantului o experiență halucinantă și meditativă. AWEED se va lansa odată cu propriul EP al lui Ghenacia, intitulat D EP. Materialul care conține trei piese va fi lansat pe 18 martie.

„În cadrul acestei noi case de discuri, voi lansa multe piese dance, așa cum am făcut cu celelalte case de discuri ale mele Freak N’ Chic și Apollonia”, a spus Ghenacia. „Dar, întrucât anul acesta toată lumea s-a concentrat pe introspecție și reflecție din cauza Covid-19, lansările vor include și muzică non-dance și ambient. Acest din urmă gen a fost extrem de important în explorarea unor noi orizonturi care au condus la crearea muzicii împreună cu Tolga Fidan, pentru proiecte precum Alpha Wave Experience și design de sunet pentru a însoți artiștii vizuali.”

Ascultă fragmente audio din D EP pe Beatport.com, iar mai jos poți găsi un mix de-al lui Ghenacia realizat pentru Epizode.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Hai cu noi.

Published March 11, 2022.