Electronic Beats Romania
Sunwaves 28

Festivalul Sunwaves revine cu ediția de primăvară

Sunwaves 28 are loc între 28 aprilie și 4 mai în nordul stațiunii Mamaia.

Anul acesta pare a fi anul în care se reintră în normalitate, iar scena de muzică electronică din România începe să se dezmorțească, după o lungă perioadă pandemică.

O veste bună în acest sens este ediția a 28-a a celui mai longeviv festival de muzică electronică din România, Sunwaves. Ediția de primăvară are loc în nordul stațiunii Mamaia între 28 aprilie și 4 mai.

Primul val de artiști care vor participa la Sunwaves 28 a fost deja anunțat, așa că pregătește-te să te (re)întâlnești cu Alci, Apollonia, Arapu, Archie Hamilton, Cezar, Cuartero, Dewalta, Ferro, Floog, Francesco del Garda, Hector, Herodot, Ion Ludwig, Jamie Jones, Joey Daniel, Loco Dice, Lumieux, Maher Daniel, Mahony, Marco Carola, Margaret Dygas, Nu Zau, Paco Osuna, Petre Inspirescu, Praslea, Priku, Rainer, Raresh, Rhadoo, Sepp, SIT, Sonja Moonear, tINI, Traumer și Yaya.

Dacă nu ți-ai luat încă bilet, e cazul să te grăbești pentru că primul stoc de bilete early bird a fost deja epuizat. Informații despre bilete găsești aici, iar dacă te interesează pachete promoționale ce includ bilete și opțiuni de cazare, aruncă un ochi aici.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published February 18, 2022.