Electronic Beats Romania
Moodymann

Moodymann și Palms Trax sunt DJi în noul GTA

Compania Rockstar Games a creat un club de noapte virtual numit The Music Locker în noua actualizare a jocului Grand Theft Auto Online, The Cayo Perico Heist.

Moodymann, Palms Trax și Keinemusik au fost adăugați în joc pe post de DJi rezidenți ai clubului, prin avatare digitale situate în spatele pupitrului de mixat, dar și DJ seturi exclusive înregistrate.

În joc, Moodymann mixează în stilul său caracteristic o paletă largă de muzică, de la soul la techno și disco; similar show-urilor Moodymann din viața reală, în joc apar în spatele avatarului lui Moodymann mai mulți dansatori și dansatoare. Keinemusik livrează vibrații estivale în aer liber, iar Palms Trax mixează piese noi din undergroundul britanic, dar și house și disco old school.

Cayo Perico Heist este cea mai mare actualizare din istoria GTA. Jucătorii au misiunea de a elibera un hoț de pe o insulă foarte bine păzită din Caraibe, Cayo Perico. În joc, utilizatorii pot vizita clubul de noapte exclusivist The Music Locker (care se află sub Diamond Casino & resort) și au posibilitatea de a interacționa cu alți utilizatori, ca parteneri de dans.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Aceasta e cea mai recentă actualizare GTA, după GTA Online: After Hours din 2018, care prezenta artiști precum The Blessed Madonna, Solomun, Dixon și Tale Of Us, introduși în joc ca persoaneje și DJi rezidenți în cluburi de noapte.

The Cayo Perico Heist este gratuit cu fiecare copie a Grand Theft Auto V și este disponibil din 15 decembrie pe PlayStation 4, Xbox One și PC.

Published December 09, 2020.