Electronic Beats Romania
Louis Vuitton

Colecție Louis Vuitton inspirată de David Mancuso

Noua colecție „Fall in Love” va apărea primăvara viitoare.

Construit pe convingerea lui Virgil Abloh că funcția unui DJ este asemănătoare cu cea a unui designer, Louis Vuitton și-a dezvăluit colecția „Fall in Love” pre-primăvară 2023, conform Hype Beast.
Această gamă explorează modul în care DJ-ii și designerii probează genuri consacrate pentru a crea sunete și look-uri care rezonează cu perspectivele noilor generații. Colecție e inspirată din legendarele petreceri din New York ale lui David Mancuso, considerat la scară largă unul din cei mai importanți DJi din lume.
Colecția pre-primăvara 2023 a fost concepută de Virgil înainte de moartea sa prematură și realizată de echipele creative și colaboratorii cu care a lucrat permanent la Louis Vuitton, în perioada în care a fost director artistic pentru secțiunea bărbați.
Louis Vuitton Louis Vuitton
Începând din anii ’70, David Mancuso a organizat petreceri în apartamentul său din New York, cunoscut sub numele de „The Loft”, sub bannerul „Love Will Save the Day”. Petrecerile povesteau despre epoca dominată de drepturile civile și contracultură, de la antirasism la egalitatea de gen și mișcarea LGBTQ+. Virgil s-a inspirat din practica transformatoare a lui Mancuso de a pune discuri de la început până la sfârșit, în evoluția sa continuă a codurilor vestimentare pentru a promova idei de anti-prejudecăți și egalitarism.
Colecția „Fall in Love” de la Louis Vuitton dezvoltă o garderobă completă, subliniată de un sentiment de dinamism. Apar stilurile de îmbrăcăminte exterioară de croitorie tradițională într-o varietate de construcții, îmbrăcăminte de lucru de lux și îmbrăcăminte de sport casual. Elementele de streetwear vin printr-un imprimeu optic op art care interpretează monogramele LV și vizualurile cu note muzicale care împodobesc cămășile.
Expresiile încălțămintei includ o cizmă chukka de piele întoarsă, pantofi din piele cu vârf pătrat marcat de o talpă de spumă cu decor monogramă, pantofi de dans din piele moale și stiluri oxford. Stilurile de purtare sunt disponibile în două game, linia denim cu cusături în contrast de culoare cafenie Taurillon Denim și linia Record Canvas care prezintă monograme din caietele de arhivă Louis Vuitton.
Louis Vuitton Louis Vuitton
Louis Vuitton Louis Vuitton

Urmărește-ne pe social media.

Published July 27, 2022.