Electronic Beats Romania
Andrei Raicu live @ ÎnContext 2019

Andrei Raicu a lansat albumul de debut

Producătorul experimental Andrei Raicu a lansat albumul de debut. „Dream Drawn” conține 9 piese, din care și o colaborare cu Mitoș Micleușanu (sub pseudonimul Pneumaton) și a apărut la casa de discuri Cinemaude a lui Silent Strike.

De la ambient la experimental, într-o notă sonică organică, albumul dezvăluie un univers complex, abundent în sunete rezultate în urma unor procese elaborate de sinteză sonoră; dar nu te aștepta la muzică „de dans”, pentru că nu e cazul aici. Însă pentru asta poți arunca o ureche pe EP-ul Granit, apărut la începutul acestui an.

Găsești albumul „Dream Drawn” la ascultat mai jos și-l poți cumpăra cu încredere de pe Bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Despre material, Andrei ne-a povestit că „e radiografia mea asupra anului (aproape inexistent) 2020. Mare parte din el l-am făcut în perioada de lockdown, și reprezintă o trăire directă a sentimentelor (noi de altfel) cu care am făcut cunoștință atunci. L-am creat plecând de la liniștea orașului din acea perioadă și am ajuns încet spre o angoasă care era din ce în ce mai prezentă în viața noastră.”

Mai multe despre Andrei Raicu poți afla din interviul nostru de anul trecut, disponibil mai jos.

Acesta e cel de-al cincilea material lansat de Cinemaude. În trecut au lansat aici timișorenii de la Makunouchi Bento albumul Drowned in Bodrog, dar și Ghostophonia, album concept realizat împreună cu Silent Strike.

Urmărește-ne pe social media.

Published February 25, 2021.