Electronic Beats Romania
Support Ukraine

Label-ul ШЩЦ lansează un mixtape pentru fundraising

Casa de discuri s-a conectat cu posturi din întreaga lume, inclusiv NTS și Clyde Built Radio.

Casa de discuri ucraineană ШЩЦ a lansat un mixtape de o oră, cu scopul de a strânge fonduri pentru Ucraina și a crește gradul de conștientizare asupra invaziei Rusiei asupra Ucrainei.

Lansat pe 28 februarie, mixul compilează piese electronice numai de la artiști și producători ucraineni, cu scopul de a „disemina vestea despre război” și de a arăta oamenilor cum pot ajuta.

„Scopul principal al acestui mixtape este să răspândească vestea despre războiul pe care Rusia l-a adus Ucrainei și să arate legături cu informații adevărate”, a spus ШЩЦ.

„Rușii ucid civili în Ucraina, bombardând case și răspândind propagandă. Împreună îi putem opri. Am contactat câteva posturi de radio din întreaga lume care vor difuza acest mix.”

Casa de discuri, formată din prieteni și artiști, a făcut echipă acum cu NTS, Clyde Built Radio din Glasgow, 20ft Radio din Kiev, IDA Radio din Tallinn și altele pentru a difuza mixul.

„Acesta este război între Ucraina democratică care împărtășește valorile drepturilor omului și libertatea împotriva Rusiei militare autocratice. Este război între bine și rău. Și binele va câștiga! Pentru că ne apărăm casa și familiile”, au spus aceștia.

ШЩЦ a distribuit, de asemenea, link-uri pentru a sprijini voluntarii ucraineni, armata și un canal de știri live cu actualizări online. Ascultă mixtape-ul mai jos.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Hai cu noi.

Published February 28, 2022.