Electronic Beats Romania
Valentino Mora

Valentino Mora lansează albumul de debut

După o serie de EP-uri techno cu o reacție pozitivă pe scenă, Valentino Mora își lansează în martie 2021 primul album.

„Underwater” conține opt piese și e lansat la casa de discuri Spazio Disponible (a lui Donato Dozzy și Neel), unde Mora a lansat în 2018 discul „Transmagnetic”.

Ascultă mai jos piesa „Inhalation”, via Bandcamp, de unde poți să-ți comanzi în avans discul.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Tracklist:
01. Hadal Zone
02. Mass Frequenz
03. Spiral Falls
04. Absorption
05. Inhalation
06. Morphosa
07. Glass
08. Membrane

Valentino Mora încorporează fără probleme în muzica sa influențe ale mișcării, expresiei și sufletului. Crescut de părinți uruguayani (tatăl său era un inginer de sunet și muzician instruit), Mora a fost înconjurat de muzică și expus la producție constant, pe tot parcursul copilăriei sale.

Înainte de a reveni la numele său, Mora a avut o serie de lansări, inclusiv un LP sub numele său de French Fries. În acest timp a fost și unul din curatorii label-ului, Clekclekboom, unde se ocupa, printre altele, de direcția artistică a label-ului.

De atunci și-a îndreptat atenția asupra propriei sale case de discuri „IDO” (Intercontinental Dance Organization), deschisă în 2016 și a cărei discografie însumează până acum cinci discuri. Inspirându-se din scena house-ului de altă dată, IDO se concentrează în jurul topirii percuției, pauzelor și tehno-ului într-o migrație ritmică a peisajelor sonore hipnotice. Labelul e punctul de plecare al lui Mora pentru demonstrarea explorărilor sale sonice din călătoriile sale în Tokyo și mutatul în Berlin.

*foto: Spyros Droussiotis

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Suntem și pe social media.

Published February 22, 2021.