Electronic Beats Romania
Thomas Melchior

Thomas Melchior revine cu un nou album la Perlon

„Vulnerabilities” apare în februarie.

Thomas Melchior se pregătește să lanseze un nou album la casa de discuri Perlon, sub pseudonimul Melchior Productions Ltd.

Format din 11 piese, „Vulnerabilities” este primul album al lui Melchior Productions Ltd de la No Disco Future din 2007, care a apărut tot la Perlon. LP-ul de față cuprinde o paletă largă de subgenuri ale muzicii electronice, de la ambient la microhouse, minimal techno, breakbeat și orice îți poți imagina. Materialul iese oficial în luna februarie.

„Cred că am avut un fel de filozofie în ultimii ani conform căreia albumele de dans erau o pierdere de timp, dacă nu există o varietate reală”, a spus Melchior pentru Resident Advisor. „Și, pe măsură ce am început să mixez mai mult ca DJ din 2007, cred că mă concentram mai mult pe a fi un specialist pe ringul de dans și a lansa discuri la label-urile mele Aspect Music și My King Is Light.”

Una dintre melodiile de pe album, „Closer”, conține vocea lui JAW și Alina Pash, plus producție suplimentară de la Dimbiman (aka Zip, cofondatorul Perlon).

Fragmente audio de pe noul album poți asculta pe mai multe magazine online de specialitate, între care yoyakudeejay.dedecks.de, juno records și altele.

Tracklist:
A1. Catharsis
A2. Asceding To Our Solitude
B1. Depressed Fun Seekers
B2. 2 Step King
C1. The Checker
C2. Wats It Mean 2 U
D1. Gimme (Timeless Worlds Of Space)
D2. Mind Diving
E1. Adriana’s Anxieties
F1. Closer
F2. Jingle All The Way

*foto: Marie Staggat

Hai cu noi.

Published January 10, 2022.