Electronic Beats Romania
Tech

Alte patru platforme audio create pentru distribuția și promovarea muzicii electronice

Descoperă o serie de servicii specializate de promovare a muzicii tale care te fac să uiți că boost post există.

 

Am povestit în partea 1 a acestei liste despre trei platforme care te ajută să distribui producțiile audio unor ascultători relevanți, să obții suport sau feedback din partea DJ-ilor pe care îi apreciezi și, mai mult, îți oferă protecție anti-piraterie și multe alte servicii create special pentru lansări de EPs și albume, inclusiv creație de conținut și apariții editoriale. Acest articol este scris din perspectiva editorului care primește astfel de e-mail drops și se bucură de noile apariții trimise de artiști, publiciști și labels.

Citește mai departe pentru a descoperi încă patru platforme care te ajută să promovezi muzica ta.

Inflyte oferă servicii diverse și scalabile, cu opțiuni pay-as-you-go sau abonament, folosite de peste 2.500 de independenți sau labeluri cunoscute. Release-urile promovate de Inflyte se află adesea în top 100 most-charted resident advisor.

 

Promo Cloud este o platformă online de promovare a muzicii din Telford, Marea Britanie. Oferă o serie de servicii și instrumente, cum ar fi aplicația de design pentru campania release-ului tău, controlul calității, de la 96kbps la 256kbps, sau al duratei sample-ului, programarea campaniei și accesul ușor la baza de date de contacte, dar și statistici în timp real.

 

Reaktion – Cu peste 10 ani de experiență, Reaktion promite că oamenii relevanți vor asculta release-ul tău, chiar și DJ influenți, inclusiv propuși de tine.

 

Label Worx – Promo Worx este platforma Label Worx care îți oferă servicii de distribuție calculate în funcție de consum, și, gratuit, instrumente pentru a genera și încărca videos personalizate pe youtube sau clipuri custom pe soundcloud.

Tu cum promovezi noile tale producții? Așteptăm să ne povestești într-un comentariu pe facebook.

 

Citește mai mult: O tură pe Bandcamp ne-a adus cinci surprize minimal techno românești

Loading...