Electronic Beats Romania
The Cube

Telekom Electronic Beats a lansat The Cube

Telekom Electronic Beats te invită să te scufunzi în The Cube, noua noastră experiență digitală în 360°, care explorează fațetele culturii noastre din ultimele două decenii și poveștile sale unice.

Pe fondul inevitabilelor mutări virtuale de anul trecut în spațiul cibernetic, oamenii s-au transformat, poate mai mult ca niciodată, în capital pentru platformele web majore. Pentru arhitecții acestei digitalizări stimulate de pandemie, avantajul unei prezențe online puternice și-a dublat valoarea. Această schimbare culturală a fost însoțită de o mai mare deschidere către regândirea rețelei ca spațiu experiențial și, în cele din urmă, uman. Dar apariția dominatoare a algoritmilor conduși de performanță este în contradicție cu creșterea explozivă a creativității manifestată printr-o proliferare de noi formate digitale de realitate mixtă și AI.

Pentru a 20-a aniversare, hotărât să depășească linia dintre construirea comunității și experimentarea creativă, Telekom Electronic Beats și-a unit forțele cu studioul de design din Hamburg WAF GMBH și agenția de conținut Looping Group pentru a genera o explorare vizuală interactivă, istoria de douăzeci de ani a jurnalismului muzical aprofundat a programului de marketing muzical, podcast-uri de succes și altele.

The Cube
The Cube

Cubul a apărut din dorința de a revitaliza arhiva digitală liniară, veche, într-un spațiu viu, interactiv, democratic; un spațiu care poate fi locuibil.

The Cube constă într-un colaj video în format 360° care acoperă cele mai memorabile momente din ultimele două decenii, combinate cu o serie de șase filme care prezintă și celebrează moștenirea în domeniile muzicii, inovației, modei, culturii și comunității. Accesând-o, fiecare utilizator poate ajunge să creeze intuitiv un puzzle personalizat de desene, expoziții foto, instalații video, filme și interviuri.

În timp ce internetul este un spațiu digital în care petrecem o mare parte din viața noastră, este rar apreciat ca atare de discursul care îl înconjoară: atunci când ne gândim la scopul, impactul și puterile de construire a comunității de web design, cea mai mare atenție tinde să se învârtă în jurul aspectului său (cum arată și cum se simte), mai degrabă decât profunzimea, libertatea spațială și autonomia pe care le poate acorda locuitorului său temporar.

The Cube
The Cube

Dacă lumea virtuală nu este un substitut sau un compromis pentru cea fizică, ea poate acționa ca un strat complementar și adaptabil preocupat de aceleași întrebări, cum ar fi sprijinirea coeziunii sociale, facilitarea schimbului și existența comunitară. Conceptul Cubului urmărește să onoreze această dimensiune prin reducerea barierelor de intrare într-o varietate de mișcări culturale, permițând interacțiuni noi.

Experimentează și tu The Cube, aici: https://thecube.electronicbeats.net/.

The Cube
The Cube

Hai cu noi.

Published August 03, 2021.