Electronic Beats Romania
Peggy Gou

Ascultă un nou single de la Peggy Gou

Noul single al artistei coreence Peggy Gou se numește „Nabi” și a fost lansat recent la propria sa casă de discuri.

Apărut la Gudu Records, „Nabi” este prima ei single după ep-ul „Starry Night” din 2019. Noua piesă include și vocea lui OH HYUK, un coleg artist sud-coreean frontman al formației de indie rock Hyukoh. Este prima dată când Gou lucrează cu un vocalist.

„Nabi” este lansat digital și ca disc de vinil de 7 inci. Acesta e primul din două single-uri pe care Gou le are planificate pentru a fi lansate vara asta.

Ascultă „Nabi” mai jos, via Bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Așa cum povesteam și aici, Peggy Gou intenționează să-și folosească noua platformă Gudu Records pentru a susține artiștii asiatici promițători, oferindu-le posibilitatea de a pune muzică în străinătate. „Muzica e muzică, așa că dacă un demo sună bine, îl lansez”.

Artista coreeană a debutat în 2016 cu o serie de EP-uri house la case de discuri precum Technicolour, Phonica White și Rekids. Însă după EP-ul apărut în 2018 la faimosul label Ninja Tune (discul Once, cu un extras pe single la It Makes You Forget), cohortele de fani au început să se înmulțească într-un mod îngrijorător, așa că astăzi Peggy Gou este unul din cele mai titrate nume din industria muzicii electronice.

Gou s-a născut în Seoul, Coreea de Sud. A început să producă muzică electronică în timp ce studia la London College of Fashion. Ulterior s-a mutat în Berlin.

Hai cu noi.

Published June 08, 2021.