Electronic Beats Romania
Public Enemy

Reuniune de zile mari: Public Enemy, Run DMC și Beastie Boys

Public Enemy a adunat o distribuție legendară pentru noul lor single, „Public Enemy Number Won”.

Lansat după imnul anti-Trump „State of the Union (STFU)” și extras de pe noul lor album de studio „What You Gonna Do When the Grid Goes Down?” (apărut la casa de discuri Def Jam), legendele rap americane au făcut o piesă cu Ad Rock și Mike D de la Beastie Boys, precum și cu Run DMC.

Clipul conține imagini de la Def Jam (unul din cele mai importante labeluri americane de hip-hop, fondat în 1984), din arhiva lui Chuck D.

Legat de faptul că au lansat noul album la Def Jam, liderul trupei, Chuck D spune că „instituțiile culturale sunt importante. A fi parte integrantă a uneia este o onoare acordată și care trebuie susținută. Piesele Public Enemy sunt amprente sonore pentru totdeauna în nisipurile timpului. Nu a fost niciodată mai necesar ca acum să ne întoarcem acasă. Def Jam. Fight The Power 2020”.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Recent, Chuck D a apărut alături de mai mulți invitați notabili pe o piesă de-a lui De La Soul, „Remove 45”, un nou protest împotriva lui Trump, la scurt timp înaintea alegerilor prezidențiale din Statele Unite.

Înființată în Long Island, New York, în 1985, trupa Public Enemy e cunoscută pentru muzica lor cu un puternic mesaj politic, alături de critici vehemente aduse mass-media din Statele Unite. Multe dintre albumele lor vorbesc despre frustrările și preocupările comunității afro-americane.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Published November 02, 2020.