Electronic Beats Romania
Portable

Portable lansează cel de-al șaptelea album

LP-ul „My Sentient Shadow” apare în februarie la Circus Company.

Portable, proiectul experimental live al lui Alan Abrahams, își va lansa noul album la casa de discuri Circus Company.

My Sentient Shadow” urmează lansarea single-ului principal „I Feel Stronger Now” (disponibil mai jos), care deschide calea pentru un album „plin până la refuz cu toată inventivitatea” la care te-ai aștepta de la Abrahams, care lansează și ca Bodycode, după lansările la label-uri precum Perlon, ~scape și propriile sale label-uri Süd Electronic și Khoikhoi.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Label-ul Circus Company, cu sediul în Franța, descrie  albumul de față ca fiind „cel mai coeziv, emoționant și echilibrat” din catalogul lui Abraham până în prezent. Prezintă colaborări cu Mandy Alexander și NiQ E și este construit în jurul ideii unei umbre care „deține propria conștiință”, așa cum precizează label-ul.

Abrahams, un producător născut în Africa de Sud, stabilit actualmente în Paris, a apărut din ruinele erei post-apartheid din Africa de Sud, făcând parte din generația care urma să aducă libertatea lui Nelson Mandela și a tot ceea ce a urmat pentru țara sa. Mai târziu s-a mutat la Londra pentru a-și stabili cariera în muzică electronică. La Londra, Abrahams a început să înregistreze ca Portable, proiectul experimental, atmosferic, care acționează ca o legătură vie între sunetele indigene africane din tinerețea sa și acele prime discuri a căror estetică futuristă i-a lărgit orizontul.

Cel mai recent disc solo semnat Portable a fost „The Transit of Mercury” din 2020, dar înainte de asta a scos LP-ul Alan Abrahams la !K7 Records în 2016 și „Into Infinity” la Perlon în 2011.

Tracklist: 

A1. The Simulacrum
A2. The Spacetime Curvature
A3. Foreign to You (feat. NiQ E)
B1. The Self Assembling
B2. Analogue World
B3. Cages
C1. I Feel Stronger Now
C2. We Exist (feat. Mandy Alexander)
D1. Ripple Effect
D2. Fractal Distortion

Noul album Portable, My Sentient Shadow, va fi lansat pe 4 februarie la Circus Company. Până atunci, ascultă single-ul „I Feel Stronger Now” mai jos, însoțit de un videoclip.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published January 17, 2022.