Electronic Beats Romania
Phew

Phew revine cu un nou album la Mute

Artista japoneză experimentală lansează noul material la Mute după o pauză de aproape 30 de ani.

Pioniera experimentală Phew lansează un nou material pentru casa de discuri Mute pentru prima dată în aproape trei decenii.

Muziciana japoneză, al cărei nume real este Hiromi Moritani, a apărut ultima dată la casa de discuri Mute când și-a lansat albumul din 1992, Our Likeness.

De-a lungul celor șase piese ale viitorului său LP intitulat New Decade, Moritani jonglează cu versuri în limba engleză și japoneză pe noul material, descris într-un comunicat de presă drept „dubbed-out electronics”.

Albumul va fi lansat la Mute Records pe 22 octombrie și este o continuare a lansărilor recente semnate de Phew, cum ar fi proiectul ei colaborativ din acest an realizat împreună cu John Duncan și Kondo Tatsuo, Backfire Of Joy, precum și Can You Keep It Down, Please ?, mini-albumul pe care l-a scos anul trecut.

Videoclipul regizat de Lisa Aoki pentru primul extras pe single de pe albumului – Into The Stream – este de asemenea disponibil și poate fi urmărit mai jos.

„Cu aproximativ 30 de ani în urmă, termenul de nou era sinonim cu progresul și lucrurile care se îmbunătățesc”, spune Moritani despre titlul albumului. „Din anii ’80 și până în ’90, lucrurile au progresat pe o linie ascendentă, de la trecut la prezent și viitor, dar cred că acest lucru s-a schimbat, mai ales de la începutul secolului 21. Personal vorbind, am încetat să mai pot vedea un viitor care se extinde din actualul prezent.”

Moritani a fost activă din anii ’70, când a condus unul dintre primele grupuri de punk din Osaka, Aunt Sally. De-a lungul timpului, a colaborat cu artiști precum Ryuichi Sakamoto și trupa Can, cu care a realizat primul album auto-intitulat Phew, lansat în 1981.

Tracklist:
01. Snow and Pollen
02. Days Nights
03. Into The Stream
04. Feedback Tuning
05. Flashfoward
06. Doing Nothing

*foto: James Hadfield

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published July 19, 2021.