Electronic Beats Romania

Petre Inspirescu pe o nouă compilație VA

Radiant include și contribuții de la Max Loderbauer, The Waves, Supply și alții.

Noua casă de discuri Concentric Records specializată în ambient / cross-genres, înființată în 2020 de către Simone Merli (Soundwalk Collective) și Luca Calo, lansează Radiant, cea de-a treia parte a unei trilogii introductive.

Compilația este lansată pe 9 iulie 2021 și include muzică de la Aswa, Holovr, Max Loderbauer, Petre Inspirescu, Supply, Maayan Nidam aka The Waves și William Selman. Piesele sunt selectate pentru a crea o nouă poveste – „o călătorie care depășește luptele, țintind în sus către lumină.”

Urmând narațiunea consecventă a casei de discuri berlineze, compozitorii consacrați oferă din nou un teren fertil și primitor pentru artiștii viitori pentru a se putea exprima, deschizând o conversație intimă și onestă despre ce înseamnă să lupți și să depășești, reflectând o natură umană care prețuiește colectivul în favoarea individului.

„Albumul se deschide cu tonalități calme, luminoase și asertive, evocând spații mentale predispuse la explorare și întrebări. Texturile moleculare și sunetele din lumea reală ne apropie de o sferă intimă și fizică, o voce. În cele din urmă, totul se dizolvă într-un domeniu sintetic al spălărilor asemănătoare acidului, într-un sens cinematografic al plecării”, se mai arată într-un comunicat de presă.

Ascultă mai jos, via Bandcamp, contribuții de la Petre Inspirescu, Supply și Holovr.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Label-ul Concentric Records s-a lansat în vara anului trecut cu o compilație various artists intitulată Profile Of The Lines, ce include piese de la Daniela Huerta, Pole, Vladislav Delay, Jake Muir, Samuel Rohrer și Hotel Neon. În luna ianuarie a acestui an a apărut a doua compilație, Colliding Wind, pe care apar Etapp Kyle, Jana Winderen, Echium, Kareem Lofty, Christina Vantzou, Soundwalk Collective și Tragic Selector (proiectul lui Daisuke Tadokoro și Terre Thaemlitz.

*foto: Cornel Lazia

Hai cu noi.

Published June 29, 2021.