Electronic Beats Romania
NYE 2022

Party preview: ghidul petrecerilor de Revelion

Îți era dor de rubrica Party preview? Și nouă. Iată ce ne rezervă noaptea dintre ani.

2021 a fost un an deosebit, din multe puncte de vedere. După mai multe valuri pandemice, scena de club pare că se dezmorțește ușor-ușor, iar noaptea de revelion este probabil cea mai aglomerată noapte din an, ocazie perfectă pentru a-ți încheia socotelile cu anul ce tocmai stă să se încheie.

Pregătește-ți pantofii de dans, hidratează-te și nu uita să mai pleci și acasă la un moment dat. Așa că dacă te-ai săturat de petrecerile din apartamentul prietenilor (sau al vecinilor) și vrei un revelion ceva mai agitat, în club, iată pe unde poți să petreci în noaptea dintre ani.

Urmărește hyperlink-urile pentru detalii legate de acces, bilete și meniuri. Iar dacă ne-a scăpat vreun eveniment, scrie-ne la info(at)electronicbeats(dot)ro.

București:

Dacă ai aterizat în București (intenționat sau doar din greșeală) și nu știi pe unde poți să ieși în noaptea de revelion, poți opta pentru una (sau mai multe) variante interesante.

Clubul Guesthouse organizează NYE 2022: Changing Fortunes pe două scene: la Ground floor îi găsești la pupitru pe Cezar, Dan Andrei, Dragoș Ilici, Dubtil, Priku și SIT, iar la Upper floor (Deschis Gastrobar) pe Brugner, The Rabbit King, Herodot, Clovis și Zya.

La Krănuț se întâmplă NYE MMXXII, cu Admina, Alter Nego, Ana Satana, Ardb, Bogdan Orbita, Bogman, Chlorys, Цловис, IIoana Doubleye (live), D. Rusu, Fluid (live), Iajov, Intrepid Soul, JB, Florin Pussy, Leascv, Luger, Maria von C, Mianda, Nitchi Oh Sperantzah, Paul Popa, Perși, Plevna Ilive), Racer X, Radu Matei, RX7777, Samer, Suce Fraga (live), Thomas H (live), Utopus, Vloop și YCS. De visuals se ocupă Noetic & Vloop.

La Platforma Wolff are loc un NYE party extins în parteneriat cu Black Rhino Radio, în cadrul căruia vor mixa Ana Satana, Bogman, Borusiade, Cocco Mio, Corp., David Lazar, Dragos Ilici, Eirwud Mudwasser, Paul Popa și Romansoff.

În clubul Control are loc CTRL NYE 2022, cu Alexandru Jijian, Bogman, Eddie Lanzat, Nek, Iulian Morar și Paula Dunker.

La Grădina Monteoru vor fi prezenți la pupitru în cadrul petrecerii de revelion Arapu, Charlie, Iona, Kozo, Los Bastoneros, Mihigh, Stek, Sublee și Suciu.

La Casa Presei Libere, cei de la Cyclic organizează NYE 2022: The Last Party on Earth, cu Adrian Eftimie & Optick, Sllash & Doppe, Afgo, Adrien și EdiP.

La Grădina Floreasca are loc Round Midnight Jazz NYE Party

În țară:

În Iași, cei de la Dubla prezintă NYE Party cu Voigtmann, Miss I, Cosmjn și Iuly.B.

În Bacău, la Centrul De Afaceri si Expozitii Mircea Cancicov, are loc Forward x Zebra NYE 2022 cu Dubphone, Vid, Hrisq și Olaru.

În Centru Istoric din Oradea se întâmplă Dinsubsol de revelion

În Timișoara, la Convention Center (sala Experience) are loc B/plr. NYE, cu Giuliano Lamonte, Pierre C, Prichindel și Vlf.
Tot în Timișoara, la Agrement Arena, cei de la Puls organizează Puls New Year’s Eve, iar line up-ul e format din Traumer, Hostox, Chiodan și Paul Coman. Iar pentru petrecăreții cu exces de stamina, organizatorii (împreună cu Razna) au pregătit și un after party, cu Nu Zau, Motiv, MisteR, Alexandru și Aramis.
În Cluj Napoca, cei de la Animatum organizează party de revelion cu Glodan și Daescu la pupitru.
În Bușteni, la Brex Bar are loc New Eve 22, cu Macarie, Zebra Record, Cojoc, Lucide, Hrisq, Octave, Marcu Rareș, Milea, Mihai Cojanu, Gavril, Boboc și Yoror.
În Mamaia, la Living Room are loc NYE 2022 Wasted in the Living Room, cu Octave, Dot13 b2b Wanek, Moldovan, Lucide, DNZ, Ada Kaleh, Los Bastoneros, Ștefan Baghiu și DNZ b2b Subtire.
În Ploiești, Astronauts & Hidd3ntity prezintă o petrecere NYE cu Herck, Costin RP, CTN b2b Gman, Bucurie, Beni B și Vladut.
În Craiova, la Casa Studentilor, are loc un private party cu Costin RP, Therapat și Dadu.
*foto: Alexander Popov / Unsplash 

Urmărește-ne pe social media.

Published December 27, 2021.