Electronic Beats Romania
Nils Frahm

Nils Frahm se întoarce la Leiter cu albumul Music For Animals

Acesta e primul material nou de-al lui Nils Frahm în patru ani.

Renumitul compozitor Nils Frahm lansează primul său material nou în patru ani.

Music For Animals cuprinde zece piese cu peisaje sonore clasice, contemporane și ambientale, care durează trei ore, și sosește prin intermediul propriei case de discuri a lui Frahm, Leiter, pe 23 septembrie. Înregistrat la studioul său din Berlin, albumul documentează experiența solitară a lui Frahm din timpul pandemiei.

„Nu se întâmpla nimic”, își amintește el, „și am simțit că acesta era un moment special care avea nevoie de un tip special de muzică. „Inspirația mea constantă”, continuă Frahm, citat de Resident Advisor, „a fost ceva la fel de fascinant precum privitul unei cascade grozave sau frunzele unui copac în timpul furtunii. Unora le place să privească frunzele foșnind și ramurile care se mișcă. Acest album e pentru ei.”

Albumul nu include pian și reprezintă totodată și prima dată când artistul colaborează cu soția sa. „Într-o zi, a adus un picnic în studio și am deschis o sticlă de vin, apoi i-am arătat noul meu instrument, o armonică de sticlă”, descrie Frahm. „Când a încercat să cânte, a sunat uimitor și am înregistrat prima interacțiune.”

Music For Animals vine la ceva timp după albumele precedente All Melody din 2018 și Graz din 2021. Este primul său album solo de lungă durată pentru casa de discuri Leiter, pe care a fondat-o anul trecut împreună cu managerul său, Felix Grimm.

Ascultă mai jos piesa „Right Right Right”.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Tracklist:
01. THE DOG WITH 1000 FACES
02. MUSSEL MEMORY
03. SEAGULL SCENE
04. SHEEP IN BLACK AND WHITE
05. STEPPING STONE
06. BRIEFLY
07. RIGHT RIGHT RIGHT
08. WORLD OF SQUARES
09. LEMON DAY
10. DO DREAM

Urmărește-ne pe social media.

Published June 23, 2022.