Electronic Beats Romania
Luke Slater

Luke Slater lansează un nou album sub Planetary Assault Systems

Sky Scraping LP e al șaptelea album sub numele Planetary Assault Systems.

Luke Slater lansează un nou album sub pseudonimul Planetary Assault Systems, la casa de discuri Token.

„Sky Scraping” este cel mai recent album de-al producătorului britanic, de la albumul Arc Angel apărut la casa de discuri Ostgut Ton în anul 2016. Noul material se bazează pe EP-ul Say It Loud apărut anul trecut tot la Token, cu opt piese noi.

Pe lângă materialul de studio, Slater se bazează foarte mult și pe bucățile pe care le-a înregistrat în timpul show-ului live Planetary Assault Systems. Despre acest material, Slater spune că e făcut „cu adevărat pentru ringul de dans”.

Slater a creat aliasul Planetary Assault Systems în 1993. De atunci, o mulțime de single-uri și albume împărțite între casele de discuri Peacefrog și Ostgut au făcut ca proiectul să fie un cuvânt cheie pentru un sound techno hipnotic, unic, infuzat de funk și texturi sonice futuriste.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Albumul va fi lansat oficial în octombrie, atât în format fizic, cât și digital. Până atunci, poți asculta mai jos trei piese de pe LP, via Bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Un artist care nu are nevoie de prea multă introducere pentru fanii genului techno, dar a cărui consecvență în studio și live l-a consacrat în repetate rânduri drept un adevărat pionier al sound design-ului cu o viziune singulară, Slater a creat pentru prima dată aliasul PAS în ’93. De atunci, o mulțime de single-uri și LP-uri ale artistului au conturat proiectul Planetary Assault Systems, devenind un cuvânt cheie pentru techno-ul hipnotic, într-o tradiție puristă.

Munca lui Slater ca PAS surprinde cele mai bune fațete ale techno-ului, cu piese selectate economic, aranjate rafinat și proiectate cu o ureche inteligentă și fără compromisuri pentru ceea ce îi face pe oameni să se miște.

Tracklist:

01. Labstract
02. One For The Groove
03. Bang Wap
04. Say It Loud
05. Give In
06. If I Die
07. Coal
08. Run
09. The Drag Train
10. Nano Chameleon

*foto: Sven Marquardt

Hai cu noi.

Published August 24, 2021.