Electronic Beats Romania
Levon Vincent

Levon Vincent lansează un nou album: Silent Cities

Noul material include influențe ambient, krautrock, hip hop și electro.

Levon Vincent își va lansa al patrulea album luna viitoare.

Lansat pe 10 iunie prin casa sa de discuri Novel Sound, „Silent Cities” este primul lungmetraj al artistului din Berlin din 2019. Noul material îl surprinde pe acesta îndepărtându-se de ringul de dans, cu 11 piese care ating ambient, krautrock, shoegaze, hip-hop și electro.

„M-am extins și mai mult pe linia unei piese favorite de pe albumul meu anterior, o melodie numită She Likes To Wave To Passing Boats, care nu era o piesă de dans pentru club, ci una mai impresionistă, pe care am scris-o pentru a expune unele emoții într-o zi”, a spus el. „A fost o melodie scrisă folosind doar intonația. Îmi place foarte mult cât de cald sună, așa că atunci când am început să lucrez la Silent Cities am decis să folosesc propriile acorduri.”

Noul LP este prima ocazie când Vincent experimentează cu formatul casetei, deși materialul va fi disponibil și digital. Ultimul său album, World Order Music, a fost urmat de o ploaie de EP-uri în 2020 și 2021, inclusiv Enchanted Cosmos și cel mai recent, CYCLOPS TRX.

Până la lansarea oficială a albumului, ascultă piesa „Sunset” mai jos, via Bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Tracklist:
01. Everlasting Joy
02. Gattaca
03. Sunrise
04. Birds
05. Wolves
06. Tigers
07. Mother Earth
08. Moonlight
09. Silent Cities
10. Mother Amazon
11. Sunset

Hai cu noi.

Published May 13, 2022.