Electronic Beats Romania
Larry Heard

Larry Heard lansează muzică din arhiva personală

Larry Heard aka Mr. Fingers va lansa „Vault Sessions 1” la propria sa casă de discuri Alleviated Records, la sfârșitul lunii decembrie 2020.

Acesta e primul dintr-o succesiune de release-uri planificate a fi lansate în viitorul apropiat, serie ce cuprinde materiale de arhivă de-ale lui Heard, înregistrări inedite sau piese care nu au apărut niciodată la propriul său label.

Primul disc din noua serie conține patru piese și începe cu „Chains”, o piesă extrasă de pe legendarul album Fingers Inc., Another Side. „Până în prezent, nu știm exact de ce această selecție nu a fost inclusă în proiect, dar suntem încântați să o împărtășim în cele din urmă”, spune labelul Alleviated despre piesa „Chains”, care include și vocea lui Ron Wilson.

La începutul lunii octombrie 2020, labelul Alleviated a reeditat și relansat albumul din 1994 al lui Larry Heard, Sceneries Not Songs, Volume 1.

Fragmente audio din noul release Vault Sessions 1 al lui Mr. Fingers poți asculta pe Clone, Decks, Phonica sau Juno.

Mai multe detalii despre procesul creativ al lui Larry Heard poți afla din filmul scurt de mai jos, realizat de către Resident Advisor în 2018.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Larry Heard - Vault Sessions 1

Published December 07, 2020.