Electronic Beats Romania
Kruder & Dorfmeister

Kruder & Dorfmeister se reîntorc în 1995

În 2020, tot ce era vechi devine iarăși nou. Setea de nostalgie a crescut prin relansări de emisiuni TV clasice, meciuri sportive și concerte, iar artiștii au redescoperit stilurile abandonate cu mulți ani în urmă.

Și în cazul legendelor trip-hop Kruder & Dorfmeister, descoperirea unei cutii vechi de casete DAT (probabil datorită curățeniei din carantină) a dus la lansarea unui nou album, 1995, în anul în care trupa ar fi sărbătorit 25 de ani.

Din punct de vedere tehnic, este un album „pierdut”, pe care l-au realizat în 1995, au făcut câteva teste și apoi au uitat de el. După un proces de remasterizare, albumul a apărut pe 30 octombrie.

Kruder & Dorfmeister este un duo vienez al cărui dublu CD clasic din 1998 – The K&D Sessions – a fost omniprezent în orice playlist de muzică chillout la sfârșitul anilor ’90 (de la holurile hotelurilor, până la saloane sau restaurante fusion).

Cei doi producători au lansat recent primul single, „Johnson”,  și include sample-uri de la legenda blues Robert Johnson. Videoclipul a fost regizat de Oscar Pecher și Stefan Pecher și e disponibil mai jos.

Tracklist:

1. Johnson
2. Love Hope Change
3. Swallowed The Moon
4. Spring
5. Dope
6. King Size
7. Holmes
8. Don Gil Dub
9. Stop Screaming (only available on physical copy)
10. Morning
11. White Widow
12. In Bed with K&D
13. Ambiente
14. One Break
15. Lovetalk

*foto: Andreas H. Bitesnich

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Published November 04, 2020.