Electronic Beats Romania
Arnau Obiols & John Talabot

John Talabot și Arnau Obiols scot album sub proiectul Mioclono

Cei doi artiști lucrează anual împreună la muzică de la sfârșitul anului 2016, pentru a construi material pentru debutul lor.

John Talabot și Velmondo (Arnau Obiols) și-au unit forțele într-un nou proiect de colaborare, intitulat Mioclono.
Albumul lor de debut, Cluster I, urmează să fie lansat la casa de discuri Hivern Discs pe data de 17 februarie 2023. Cei doi au început să facă muzică împreună de la sfârșitul anului 2016, când s-au întâlnit pentru prima dată la Angel Sound Studios din Barcelona.
Sesiunile de înregistrare au devenit o tradiție la sfârșitul fiecărui an următor, potrivit unui comunicat de presă. Cluster I este produsul acestor prime sesiuni de înregistrări, muzica la care au lucrat de atunci fiind supradublată progresiv de cei doi artiști.
Numele proiectului de colaborare, Mioclone, este derivat din spaniolă pentru myoclonus, un termen care este definit ca o scurtă zvâcnire sau smucitură involuntară a unui mușchi sau a unui grup de mușchi, pe care le pot experimenta persoanele care suferă de epilepsie. Ambii artiști au fost diagnosticați cu epilepsie și ca urmare au suferit de mioclonie.
Până la lansarea oficială a albumului, poți asculta piesele principale, Pell De Serp și Disobedience (care prezintă o lectură a poeziei „Ahran„ a lui Aleister Crowley), mai jos, via Bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Tracklist:
01. Blue Skies
02. Myoclonic Sequences
03. Fog and Fire
04. Acid Rain
05. Pell De Serp
06. Birth of a Robot
07. Disobedience
08. Retorn (Bonus Track)

Urmărește-ne pe social media.

Published December 09, 2022.