Electronic Beats Romania
James Holden

James Holden revine cu un nou album

Albumul „Imagine This Is A High Dimensional Space of All Possibilities” apare în martie la Border Community.

Artistul britanic James Holden a anunțat Imagine This Is A High Dimensional Space of All Possibilities, primul său album în mai bine de cinci ani.
Lansat pe 31 martie prin propria sa casă de discuri Border Community, cel de-al patrulea album de studio al lui Holden se îndepărtează de muzica de trupă live din producția sa anterioară în favoarea a ceva mai introspectiv. Pe parcursul a 12 piese, LP-ul jonglează cu diferite elemente, în spiritul unui colaj sonor continuu, juxtapunând lumi audio contrastante.
„Mi-am dorit ca acesta să fie cel mai deschis album al meu, necinic, naiv, sincer, nepăzit, albumul de adolescent pe care mi-am dorit întotdeauna să îl fac”, a spus el. „Obișnuiam să-mi echilibrez radioul cu ceas pe un dulap pentru a capta semnalele FM slabe ale vreunui post de radio pirat din cel mai apropiat oraș, visând la ce vor fi rave-urile când voi putea, în sfârșit, să evadez și să devin un călător New Age”.
Albumul vine cu o broșură de benzi desenate de 12 pagini, desenată de ilustratorul și muzicianul din Amsterdam Jorge Velez, pentru a ajuta la evidențierea componentei vizuale a lumii fantastice captivante a lui Holden.
Primul single, Contains Multitudes, este o piesă dinamică ce include synth și tabla de zece minute, inspirat de colajele lui John Stezaker, „unde lucrurile se ciocnesc și se simte că se deschide o fereastră între ele”, a spus Holden.
Imagine This Is A High Dimensional Space of All Possibilities este primul album al lui Holden de la aclamatul The Animal Spirits din 2017. Între timp, el a realizat muzica pentru documentarul A Cambodian Spring, a colaborat cu muzicianul polonez de jazz Wacław Zimpel și a remixat Depeche Mode.

Tracklist:
01. You Are In A Clearing
02. Contains Multitudes
03. Common Land
04. Trust Your Feet
05. The Missing Key
06. In The End You’ll Know
07. Continuous Revolution
08. Four Ways Down The Valley
09. Worlds Collide Mountains Form
10. The Answer Is Yes
11. Infinite Fadeout
12. You Can Never Go Back

Ascultă mai jos piesa Contains Multitudes:

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published January 12, 2023.