Electronic Beats Romania
Honey Dijon

Honey Dijon anunță albumul Black Girl Magic

În avansul LP-ului ce va fi lansat în noiembrie, Honey Dijon a lansat primul extras pe single, disponibil aici. Albumul include colaborări cu artiști precum EVE, Josh Caffé, Mike Dunn, Hadiya George și alții.

Artista americană Honey Redmond aka Honey Dijon a anunțat detalii despre viitorul ei album Black Girl Magic, ocazie cu care a lansat și un nou single de pe viitorul LP, Show Me Some Love.
Albumul Black Girl Magic urmează să fie lansat pe 18 noiembrie prin casa de discuri Classic Music Company. „Show Me Some Love” a fost lansat la începutul acestei săptămâni și include o colaborare cu Channel Tres și Sadie Walker.
Albumul este compus din 15 piese și colaborări cu artiști precum EVE, Josh Caffé, Mike Dunn, Hadiya George și alții. Single-urile lansate anterior de pe album includ „Work”, „Not About You”, „Downtown”, „Beyond”, „La Femme Fantastique” și „Love Is A State Of Mind”.
Pentru acest album, Dijon a lucrat îndeaproape cu fondatorul companiei de muzică clasică, Luke Solomon, precum și cu colaboratorul său frecvent Chris Penny.
În legătură cu noul material Dijon a spus: „Acest album este dedicat iubirii. Dragostea pentru muzică, pentru comunitate, dar mai ales dragostea de sine. Să fii fidel cu ceea ce ești în ciuda tuturor celorlalte și să ai curajul să iubești fără teamă.”
Pentru colecționari, noul album e disponibil și în format fizic, ca mixtape pe casetă, în ediție limitată.
Sculptorul britanic Jam Sutton a conceput artwork-ul albumului, care prezintă redări digitale sculpturale 3D ale Dijon. „A fost o plăcere să colaborez cu Honey la o serie de sculpturi”, a spus Sutton despre munca sa la proiect. „Honey a vizitat studioul meu unde am petrecut o zi întreagă discutând despre viață și creativitate. În acest timp, am capturat o serie de studii de formă folosind scanarea 3D.”
În altă ordine de idei, Dijon urmează să înceapă o rezidență la Panorama Bar din octombrie. Primul eveniment Jack Your Body este pe 28 octombrie, cu Luke Solomon, Josh Caffé și Suze Ijó. Rezidența va include încă trei date în 2023.
„Este o sărbătoare a muzicii fără frontiere pentru toate spectrele ringului de dans”, a spus Dijon pentru Resident Advisor. „De la viitoare talente la artiști de patrimoniu, va fi o extravaganță de muzică house!”
Tracklist:
1. ‘Love Is’ ft. Kameelah Waheed
2.‘Love Is A State Of Mind’ ft. Ramona Renea
3.‘It’s Quiet Now’ ft. Dope Earth Alien
4.‘Downtown’ ft. Annette Bowen & Nikki-O
5.‘Drama’ ft. Rimarkable & Dope Earth Alien
6.‘Stand’ ft. Cor.Ece
7. ‘In The Club’ ft. EVE
8. ‘Not About You’ ft. Hadiya George
9. ‘Everybody’ Pabllo Vittar & Urias
10. ‘Love Me Like You Care’ ft. Hadiya George
11. ‘Show Me Some Love’ with Channel Tres ft. Sadie Walker
12. ‘Don’t Be Afraid’ ft. LATÁSHA
13. ‘Work’ ft. Cor.Ece, Dave Giles & Mike Dunn
14.‘C’s Up’ ft. Mike Dunn
15. ‘La Femme Fantastique’ ft. Josh Caffe

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published October 03, 2022.