Electronic Beats Romania
Amir Alexander

Ascultă un album hip-hop/trap de-al lui Amir Alexander

Producătorul american și-a creat un nou alias de hip-hop: Ricky Spitzz.

Veteranul DJ și producător american Amir Alexander a lansat un album de trap și hip-hop sub numele Ricky Spitzz.

Alias-ul său Ricky Spitzz a fost introdus pentru prima dată pe mixtape-ul Chicago Drill Music „Separate Myself”, lansat neoficial în 2018. Apoi a apărut din nou, pe câteva piese hip-house din EP-urile sale din 2019 și 2020.

La începutul acestui an, Amir semnează un întreg album sub Ricky Spitzz. The Hour of the Time a fost lansat în februarie 2021 la propria sa casă de discuri, Vanguard Sound! și poate fi ascultat cap-coadă mai jos, via Bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Alexander a învățat să mixeze și să producă în Chicago, iar muzica sa l-a dus din San Francisco până în Berlin și Malmö (Suedia). A lansat primele sale discuri la finalul anilor ’90, promovând un sound bogat și profund, iar de atunci a scos, printre altele, la Secretsundaze și, mai recent, la My King Is Light, casa de discuri a lui Thomas Melchior.

Pe lângă zeci de ep-uri (solo sau în colaborare cu artiști precum G. Marcell, Traxx, Hakim Murphy, Banfield Audio), Amie Alexander a scos și două albume: unul în 2015 la Anunnaki Cartel, iar cel de-al doilea a apărut trei ani mai târziu, în 2018, la Just Jack Recordings.

Published March 19, 2021.