Electronic Beats Romania
Grand River

Grand River semnează cu Editions Mego pentru al treilea album

LP-ul „All Above” este programat pentru lansare pe 24 februarie 2023.

Aimée Portioli (alias Grand River), compozitoare și designer de sunet din Berlin, își va lansa al treilea album la casa de discuri Editions Mego.
All Above vine la trei ani de la albumul precedent Blink A Few Times To Clear Your Eyes apărut în 2020 tot la Editions Mego. Înainte de asta, respectiv în 2018, artista olandeză-italiană a lansat albumul de debut intitulat Pineapple la casa de discuri Spazio Disponibile a lui Donato Dozzy și Neel.
Scris în ultimii doi ani, acest album este „cel mai ambițios și mai divergent” set de muzică pe care Portioli l-a asamblat până acum, cu o mare varietate de instrumente (inclusiv voce, strings, orgă, chitară și sintetizator) concentrate în jurul pianului. Dar, deși acel instrument nu este întotdeauna auzit, este constant în fruntea albumului, „păstorindu-și emoțiile și ancorându-și starea de spirit”, relevă un comunicat de presă.
Portioli își desfășoară activitatea într-un spațiu unic în scena muzicii electronice, care se încadrează pe lumea artei și pe tărâmurile mai largi ale muzicii electronice.
Albumul va fi lansat oficial pe 24 februarie 2023, dar până atunci, poți asculta mai jos două piese de pe LP, via Bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Tracklist:
01. Quasicristallo
02. Human
03. Petrichor
04. The World At Number XX
05. Kura
06. In The Present As The Future
07. Seventy One Percent
08. Cost What It May

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published January 20, 2023.