Electronic Beats Romania
Music, Makers & Machines

Google prezintă o expoziție dedicată muzicii electronice

Compania de tehnologie onorează moștenirea muzicii electronice printr-o platformă imersivă.

Google a lansat recent expoziția multimedia online „Music, Makers & Machines”, pentru a celebra muzica electronică de dans.

Găzduită de platforma Google Arts & Culture, expoziția gratuită detaliază istoria sintetizatorului, artiștii de pionierat, studiourile muzicale legendare și evoluția culturii muzicale și a cluburilor care a urmat mai târziu. Poate fi accesată pe desktop sau prin Android și iOS.

Experiența interactivă le permite utilizatorilor să aleagă o „aventură muzicală electronică” personalizată din patru moduri diferite, în funcție de interesele utilizatorilor. Acestea includ tehnologie, muzică, cluburi și un ghid pentru începători.

Cei care se simt creativi pot încerca un sintezator la alegere din colecția Muzeului Elvețian pentru Instrumente de Muzică Electronică, folosit în modul 3D sau realitate augmentată, în timp ce amatorii hedoniști pot face un tur virtual al celor mai faimoase cluburi din lumea underground a muzicii electronice de dans, inclusiv aclamatul club Berghain din Berlin, „regele cluburilor”.

Peste 50 de organizații internaționale au colaborat la proiect, de la casa de discuri XL Recordings, până la Opera din Sydney.

Expoziția celebrează inovatorii muzicali proeminenți care au modelat industria și o arhivă digitală de flyere vechi, pentru un hit al nostalgiei anilor ’90.

Întreaga expoziție este gratuită și poate fi accesată aici.

Urmărește mai jos videoclipul teaser al expoziției de la Google.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published January 11, 2022.