Electronic Beats Romania
Gaspard Augé

Gaspard Augé de la Justice lansează albumul de debut

Noul album reaprinde în sufletul francezilor speranța că poate vor câștiga și anul ăsta la Eurovision.

Îi mai ții minte pe francezii Gaspard Augé și Xavier de Rosnay de la Justice, care pentru scurt timp păreau că au colonizat irevocabil toată industria muzicală, ca mai apoi să se scufunde într-o relaxantă lipsă de relevanță? Ei bine, cel puțin unul din ei – Gaspard Augé – s-a întors.

În urma unei cercetări de teren care a durat 5 ani (de la ultimul album Woman apărut în 2016 la Ed Banger), Gaspard Augé – jumătatea proiectului electropop – a concluzionat că a găsit rețeta perfectă prin care Franța are cele mai mari șanse să câștige la Eurovision și anul acesta, lansându-și astfel albumul de debut, numit Escapades.

Materialul conține 12 piese înregistrate în doar două luni și e inspirat nu doar de muzica de club, ci și de coloanele sonore de folk psihedelic și de film de groază italian. Într-o declarație care însoțește anunțul albumului, Augé spune că a fost „mereu obsedat de a face muzică dumnezeiască (larger than life)”.

Afirmația producătorului e confirmată chiar de un scurt videoclip pentru Escapades, care prezintă un călăreț mongol ce cântă la vioară în timp ce calul lui gonește prin abis. Augé spune că imaginea asta e primul lucru care i-a venit în minte în timp ce înregistra piesa.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

În urmă cu doi ani, albumul Woman Worldwide de la Justice a luat un premiu Grammy, iar anul acesta francezii i-au intentat un proces lui Justin Bieber, care a fost dat în judecată pentru imitarea artwork-ului și logo-ului trupei Justice, deși pare discutabil modul în care se poate demonstra legal cum o persoană poate avea proprietate intelectuală asupra simbolului crucii.

Albumul de față va fi lansat pe 25 iunie concomitent la casele de discuri Ed Banger Records, Because Music și Genesis (sublabel al Ed Banger, deținut de Justice). Mai jos poți asculta două piese, via Bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Tracklist:
01. Welcome
02. Force Majeure
03. Rocambole
04. Europa
05. Pentacle
06. Hey! 04:14
07. Captain
08. Lacrimosa
09. Belladone
10. Casablanca
11. Vox
12. Rêverie

Urmărește-ne pe social media.

Published May 13, 2021.