Electronic Beats Romania
The New Rave

Vezi filmul scurt The New Rave despre artiștii de culoare din Londra

Un scurtmetraj care sărbătorește tinerii artiști de culoare din scena muzicii electronice din Londra, intitulat „New Rave”, este disponibil acum pentru vizionare.

Lansat ca parte a expoziției londoneze „Electronic: From Kraftwerk to The Chemical Brothers” disponibilă în cadrul The Design Museum, documentarul (care a fost produs alături de Play Nice) își propune să prezinte nu doar istoria, ci și „creativii care modelează scena de astăzi și o duc mai departe, la următorul nivel”.

Filmul conține interviuri cu Errol Anderson, Shy One, Tash LC și Tommy Gold de la Bone Soda și explorează conexiunea pe care o au artiștii cu muzica electronică, săpând după rădăcini.

Într-un comunicat de presă, studioul Play Nice a spus: „Această poveste este despre recunoașterea trecutului și prezentarea viitorului muzicii electronice, prin distribuția noastră care a fost inspirată de nenumărații muzicieni de culoare din acest spațiu.”

The Design Museum prezintă expoziția până pe 14 februarie 2021, cu măsuri de siguranță în vigoare, inclusiv capacitate redusă, reguli de distanțare socială și purtarea obligatorie a măștii.

Evocând experiența de a fi într-un club, expoziția Electronic: From Kraftwerk to The Chemical Brothers te va teleporta în lumea care a modelat peisajul global al muzicii electronice, prin artiști, design, tehnologie și fotografie.

Poți urmări documentarul „New Rave” mai jos.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Published December 08, 2020.