Electronic Beats Romania
Everything But The Girl

Everything But The Girl se reunesc pentru un nou album

Ultimul material al trupei a fost lansat în 1999, iar viitorul album va apărea în primăvara anului viitor.

Duo-ul britanic Everything But The Girl se reunește pentru un nou album, primul după o pauză de 23 de ani.
Trupa compusă din cuplul căsătorit de muzicieni Tracey Thorn și Ben Watt, a apelat la rețelele de socializare pentru a anunța fanii că s-au întors în studio pentru prima dată în peste două decenii și vor lansa un nou album în prima parte a anului viitor. Postarea spune: „Ne-am gândit că ți-ar plăcea să știi că am făcut un nou album Everything But The Girl. Va apărea în primăvara viitoare. Cu dragoste, Ben and Tracey”.
Formată în 1982, trupa Everything But The Girl a avut succes în top 10 din Marea Britanie cu hit-ul Missing în 1995, care a fost remixat câțiva ani mai târziu de către Todd Terry. Duo-ul a fost, de asemenea, nominalizat la premiile MTV, EMA și Ivor Novello, și au lansat ultimul și al 11-lea album de studio, Temperamental, în 1999.
Twitter

By loading the tweet, you agree to Twitter’s privacy policy.
Learn more

Load tweet

Într-un anunț duplicat prin intermediul noului lor cont de Instagram, Everything But The Girl a distribuit și o poză care nu a mai fost făcută publică până acum, în New York în anul 1995 de Marcelo Krasilcic, născut în Brazilia, „cunoscut pentru fotografiile sale cu tineri liberi, artiști, designeri și muzicieni”.
Pe 10 ianuarie 2023, Everything But The Girl a lansat single-ul principal de pe noul lor album, „Fuse”. Nothing Left To Lose a apărut în premieră la emisiunea lui Lauren Laverne de pe BBC Radio 6. Single-ul e însoțit de un videoclip regizat de către Charlie Di Placido, clip pe care-l poți urmări mai jos.

Albumul Fuse va fi lansat oficial pe 21 aprilie prin Buzzin Fly, casa de discuri condusă de Ben Watt de la Everything But The Girl. LP-ul cuprinde zece piese și oferă o interpretare modernă a sunetului electronic soul pe care l-au lansat în anii ’90.

Tracklist:
01. Nothing Left To Lose
02. Run A Red Light
03. Caution To The Wind
04. When You Mess Up
05. Time And Time Again
06. No One Knows We’re Dancing
07. Lost
08. Forever
09. Interior Space
10. Karaoke

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published November 07, 2022.