Electronic Beats Romania
Marius Copel

Material nou de la producătorul român Electrons in Slow Motion

Producătorul român de muzică electronică Marius Copel prezintă un nou material sub proiectul Electrons in Slow Motion.

„Ecstatic Technologies” este o reeditare a primului album de studio EIMS, apărut în 2019. Noul material, pe care-l poți asculta mai jos, conține două piese noi și a fost lansat pe 18 noiembrie la casa de discuri argentiniană Sonido Atmosférico Ediciones.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

EISM este un proiect electronic multi-gen dezvoltat de artistul bucureștean Marius Copel. Pe lângă muzician și artist vizual, Copel este și directorul artistic al Cinepolitica, unul din puținele festivaluri de film politic din lume. Fiind martor în timpul acestei activități la nenumărate investigații artistice și jurnalistice independente, Copel concluzionează: deși e un efort solitar, spațiul metafizic dintre noi este singura stare autentică, fără margini, perenă pe care o descoperim în cele din urmă.”

Lucrări din primele trei materiale de studio (LP-urile „Ecstatic Technologies” și „Meta Incognita” și EP-ul „Chasm”), au fost prezentate în diferite emisiuni radio, de la legendarul Grenzwellen de la Radio Hannover, găzduit de Ecki Stieg, unul dintre cei mai mari DJ germani din ultimele decenii, la rafinate programe de nișă precum Aural Tethers (CFRU, Canada), Unexplained Sounds (Italia) sau Resonance FM (Marea Britanie).

Published November 19, 2020.