Electronic Beats Romania
Drake

Drake a scos un album de muzică electronică de dans

Albumul „Honestly, Nevermind” este dedicat designerului de modă Virgil Abloh.

Rapperul și solistul canadian Drake a lansat recent un nou album care explorează tech house, Jersey club și amapiano, printre alte genuri de muzică dance.

Deviind semnificativ de la sunetul său tradițional, albumul Honestly, Nevermind se întinde pe 14 piese. Deși pentru lansările anterioare rapperul s-a inspirat din bounce și dancehall din New Orleans, cum ar fi Scorpion din 2018 și Views din 2016, aceasta este prima dată când lansează un album care prezintă predominant influențe în afara hip-hop-ului.

Jonglând cu diferițe influențe muzicale și elemente din Jersey club, hard techno, R&B,  amapiano, ballroom, și stilul său tradițional de hip hop, albumul Honestly, Nevermind este disponibil acum prin intermediul casei de discuri OVO a artistului. Vine la un an după albumul său precedent, Certified Lover Boy din 2021, precum și albumul Dark Lane Demo Tapes din 2020.

Acesta este cel de-al șaptelea album al artistului și include o singură contribuție de la 21 Savage. Producția muzicală a fost realizată de o varietate de producători, inclusiv Carnage, Black Coffee și 40.

Pe 16 iunie 2022, Drake a folosit aplicația de socializare Instagram pentru a-și anunța noul album, lansat în ziua următoare, 17 iunie. Albumul este dedicat designerului de modă american Virgil Abloh, care a murit în 2021.

Alături de album a fost lansat un videoclip pentru piesa „Falling Back”. Regizat de Julien Christian Lutz aka Director X, videoclipul îl surprinde pe Drake căsătorindu-se cu 23 de femei diferite. Jucătorul de baschet canadian Tristan Thompson își face apariția pe post de cavaler de onoare. Vezi videoclipul mai jos.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published June 20, 2022.