Electronic Beats Romania
POM (Power of Music)

O nouă aplicație de dating bazată pe muzică

Dacă te simți singur(ă), a apărut recent o nouă aplicație de dating, POM (Power of Music), care promite să conecteze utilizatorii pe baza gusturilor muzicale.

Lansarea oficială este stabilită pentru data de 10 august, după câteva luni de campanii de prezentare. În prezent, platforma este limitată la 25.000 de utilizatori și include o aplicație de stat la coadă, care permite userilor să-și rezerve un loc de profil în avans.

Odată live, utilizatorii vor putea conecta aplicația la serviciile lor de streaming preferate, primele implicate fiind Spotify și Apple Music. Datele vor fi apoi analizate printr-un algoritm unic bazat pe inteligență artificială, ce poate mapa legăturile dintre istoria muzicii și răspunsurile emoționale.

În încercarea de a încuraja aderarea la aplicație, primele o mie de „potriviri” vor primi un date gratuit, deși detaliile despre modul în care funcționează asta încă nu sunt finalizate. POM Parties a început deja să găzduiască evenimente organizate, la care au mixat Shanti Celeste, Kristi, Thor B2B Maro și Aunty Party.

Nu este prima dată când lumea dating-ului și a muzicii se întâlnesc. În 2019, Tinder a lansat Festival Mode, conectând oamenii în mijlocul evenimentelor de vară. Doi ani mai devreme, în 2017, site-ul Techno Dating a intrat în direct cu promisiunea de a ajuta fanii techno să-și găsească jumătatea.

Urmărește-ne pe social media.

Published August 10, 2021.