Electronic Beats Romania
Chromatics

Trupa Chromatics se desparte

Trupa americană Chromatics s-a despărțit definitiv.

Membrii Ruth Radelet, Adam Miller și Nat Walker au anunțat știrea prin intermediul rețelelor sociale, pe data de 10 august. Decizia de a pune capăt trupei a fost „dificilă” și a urmat „o lungă perioadă de reflecție”, se arată în declarația lor.

„Am dori să mulțumim tuturor fanilor noștri și prietenilor pe care ni i-am făcut pe parcurs – suntem etern recunoscători pentru dragostea și sprijinul vostru”, continuă declarația. „Acesta a fost un capitol cu ​​adevărat memorabil din viețile noastre și nu am fi putut să o facem fără voi, fanii noștri. Suntem foarte încântați pentru viitor și așteptăm cu nerăbdare să vă împărtășim noile noastre proiecte în curând.”

Actul din Portland, care a apărut în Twin Peaks: The Return, a fost înființat în 2001 și a lansat 11 LP-uri, numeroase EP-uri și mai multe single-uri, în principal la casa de discuri Italians Do It Better. Label-ul e condus de Johnny Jewel, muzician care a avut turnee și a produs mai multe piese alături de Radelet, Miller și Walker. Într-o declarație pentru Pitchfork, un reprezentant de-al lui Jewel a declarat că artistul este „extrem de mândru de munca sa cu proiectul Chromatics de-a lungul timpului.”

Despărțirea trupei Chromatics vine la mai bine de un an de la cele mai recente release-uri de-ale lor, respectiv albumul din 2020 Faded Now și Closer To Grey din 2019 (despre care am scris aici). Albumul lor întârziat Dear Tommy încă nu s-a materializat, după ce Jewel a spus că a distrus fiecare copie a înregistrării în 2017, ca urmare a unei experiențe aproape de moarte.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi ;)

Published August 12, 2021.