Electronic Beats Romania
Beyoncé

Câștigătorii premiilor Grammy 2023

Superstarul american Beyoncé a devenit cea mai decorată artistă vreodată la ceremonia de decernare din acest an a premiilor Grammy.

Premiile record ale lui Beyoncé la cea de-a 65-a seară a premiilor Grammy au inclus Cel mai bun album dans/electronic (cu albumul Renaissance lansat în 2022 la Parkwood Entertainment) și cea mai bună înregistrare electronică/dans (cu hit-ul BREAK MY SOUL).
Superstarul american – care a primit laude și pentru Cel mai bun cântec R&B și cea mai bună performanță tradițională R&B – a luptat împotriva concurenței venită de la Bonobo, Diplo, Kaytranada și alții, la categoriile electronice. Ea a devenit astfel cea mai decorată artistă Grammy vreodată care a câștigat cel mai bun album Dance/Electronic.
„Încerc să nu fiu prea emoționată”, a spus ea în discursul ei. „Încerc doar să primesc în această seară. Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a protejat. Îți mulțumesc, Doamne. Aș dori să-i mulțumesc unchiului meu Johnny care nu este aici fizic, ci doar cu spiritul. Aș dori să le mulțumesc părinților mei, tatălui meu, mamei mele pentru că mă iubesc și m-au susținut. Aș dori să-i mulțumesc frumosului meu soț, celor trei copii ai mei frumoși care se uită la noi de acasă.”
Ea a adăugat: „Aș dori să mulțumesc comunității queer pentru dragostea sa, pentru că a inventat genul. Dumnezeu să-i binecuvânteze. Mulțumesc mult premiilor Grammy. Mulțumesc.”
Lansat în iulie, albumul Renaissance include credite de la o mulțime de producători de muzică electronică, inclusiv Honey Dijon, Kelman Duran, Green Velvet și Skrillex. BREAK MY SOUL, single-ul principal al albumului, l-a enumerat pe compozitorul american de R&B Fred McFarlane, care a scris clasicul house din anii ’90 al lui Robin S, Show Me Love, în calitate de co-scenarist. Piesa a fost remixată și de Nita Aviance, Honey Dijon și Terry Hunter.
Alți câștigători notabili includ Bad Bunny, Rosalía, Kendrick Lamar și Purple Disco Machine, care au câștigat cea mai bună înregistrare remixată pentru versiunea lor a piesei About Damn Time de la Lizzo.
Lista completă de nominalizați și câștigători e disponibilă pe site-ul oficial Grammy.
Urmărește mai jos discursul de acceptare al lui Beyoncé pentru cel mai bun album dance/electronic.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published February 07, 2023.