Electronic Beats Romania
Djaayz

S-a lansat prima aplicație de DJ booking

Aplicația gratuită Djaayz este creată de Cathy Guetta și Raphaël Aflalo.

Prima aplicație din lume de DJ booking a fost lansată recent.
Cathy Guetta, fosta soție a lui David Guetta, s-a parteneriat cu Raphaël Aflalo pentru a crea Djaayz, o aplicație pentru smartphone-uri ce poate fi descărcată gratuit și care le oferă clienților posibilitatea de a rezerva din peste 1000 de profiluri de DJi selectate de profesioniști. Inițiatorii noului proiect își propun să adune o bază de date de 10.000 de DJi până la finalul anului.
Disponibilă în prezent în Marea Britanie și Franța (cu promisiunea că vor fi adăugate mai multe țări în viitorul apropiat), aplicația se adresează tuturor genurilor de muzică populară, de la electro, pop și rock, până la muzică latino și nu numai.
Oferind o transparență totală, fiecare DJ reprezentat în aplicație are o pagină de profil dedicată, cu o biografie, fotografii/videoclipuri, linkuri sociale și un rating atribuit de utilizatori. De asemenea, interfața permite utilizatorilor să indice data și locația evenimentului lor, precum și stilul muzical dorit și bugetul alocat, care poate varia de la 200 la 3000 EUR.
Într-o declarație, Guetta a spus: „Vreau să ofer tuturor oportunitatea de a avea acces la un DJ profesionist, deoarece muzica este secretul unei petreceri de succes”. Cathy Guetta, despărțită din 2014 de celebrul David Guetta, a devenit cunoscută în anii ’90 prin organizări de petreceri la Palace, Bains Douches sau Pacha – cu petrecerile Fuck Me I’m Famous – și mai târziu în Ibiza. Director artistic și antreprenor, Cathy a apărut și în mai multe filme, de la Jet Set al lui Fabien Onteniente, până la Ibiza al lui Arnaud Lemort.
Cum funcționează? Indicând data, locul, stilul muzical căutat și bugetul alocat evenimentului, utilizatorul obține o listă cu DJi disponibili. Trebuie doar să aleagă folosind o scurtă descriere, rețelele sale sociale și un rating din 5 stele, apoi își rezervă și plătește serviciile direct pe aplicație.
Un proces de geo-localizare este combinat cu un sistem de potrivire între așteptările utilizatorilor și profilurile artiștilor (stil, preț, cerințe, biografie, public, fotografii etc.). Aceștia din urmă trebuie doar să accepte sau nu propunerile pe care le primesc sub formă de notificări pe smartphone; ca o plimbare cu Uber. Întrucât înregistrarea artiștilor și utilizatorilor este gratuită, compania este remunerată prin perceperea unui comision de 20% la fiecare tranzacție.
Aplicația poate fi descărcată acum prin magazinul de aplicații Apple și Google Play. DJ-ii cu sediul în Marea Britanie și Franța se pot înregistra pentru serviciu aici.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published October 18, 2022.