Electronic Beats Romania
Junior Boys

Album nou de la Junior Boys

Grupul canadian de pop electronic lansează „Waiting Game” la finalul lunii octombrie 2022.

Duo-ul canadian Junior Boys lansează cel de-al șaselea album din carieră pe data de 28 octombrie.
Apărut la casa de discuri City Slang, Waiting Game este primul album de-al lui Jeremy Greenspan și Matt Didemus de la Big Black Coat din 2016. LP-ul, care include apariții de-ale multi-instrumentistului Colin Fisher și a vocalistei Alanna Stuart (membră a trupei canadiene Bonjay), a fost scris în studioul lui Greenspan din Hamilton, începând cu anul 2020.
Greenspan, care a terminat albumul solo după o săptămînă de muzică cu Didemus, s-a inspirat din lungi plimbări în izolare, ascultând pe regretații artiști Florian Schneider, Jon Hassell și McCoy Tyner, precum și pe Sly & The Family Stone și John Martyn. Profunzimea și detaliul din muzica lor au declanșat o realizare asupra rolului volumului.
„Un fapt ciudat al percepției sunetului este că auzi mai precis atunci când muzica e dată la un volum mai mic”, a spus el. „Poți intra într-un spațiu cel mai intens așa și mi-am dat seama că vreau să fac un disc pop care să trăiască în acel spațiu”.
Jeremy Greenspan a mai adăugat: „Văd publicul Junior Boys ca privat, ca ascultând profund […] Waiting Game are scopul de a le oferi ascultătorilor un răgaz. Îmi place ideea ca oamenii să-l asculte acasă și să expire ușurați, chiar dacă acea uşurare este nuanţată de o oarecare tristeţe”.
Tracklist:

01. Must Be All The Wrong Things
02. Night Walk
03. It Never Occured To Me
04. Thinking About You Calms Me
05. Yes 2
06. Dum Audio
07. Fidget
08. Samba On Samba
09. Waiting Game

Urmărește mai jos videoclipul pentru primul single, Night Walk.

*foto: Hollie Pocsai & Dilyara Mukhamedzhanova

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published August 30, 2022.