Electronic Beats Romania
Actress

Release colaborativ Actress și Mount Kimbie

Piesa 'AZD SURF' a apărut recent la Ninja Tune.

Actress și Kai Campos de la Mount Kimbie au dezvăluit o nouă piesă colaborativă intitulată „AZD Surf”, disponibilă acum la Ninja Tune.
Cei doi nu sunt la prima colaborare artistică, întrucât în 2018 au împărțit un turneu consecutiv și au cântat împreună la NTS Radio. Acest ultim efort colaborativ combină elemente tipice ambelor stiluri de producție, îmbinând sunete electronice distorsionate cu linii melodice hipnotice.
Piesa de față marchează prima lansare nouă de la Actress de la albumul său din 2020, Karma & Desire, care a primit reacții extrem de pozitive la scară largă. Între timp, muzica sa a apărut într-un film în patru părți, realizat de apreciatul regizor Steve McQueen și artist-fotograf-DJ Mahaneela, a realizat coloana sonoră pentru expoziția Grey Interiors cu Actual Objects și a făcut remixuri pentru artiști apreciați precum The Cinematic Orchestra, Tirzah și Soccer Mommy.
Lucrările recente ale lui Mount Kimbie includ ep-ul Black Stone/Blue Liquid, care a fost lansat la Warp Records anul trecut.
Ascultă piesa AZD SURF mai jos.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published August 10, 2022.