Electronic Beats Romania
Young Marco

Compilație cu piese trance rare din anii ’90

Young Marco scoate trance-ul nouăzecist de la naftalină și-l plasează într-un nou context cultural.

O serie de piese rare din anii ’90 vor fi lansate pe o nouă compilație a label-ului Safe Trip.

Selecția e curatoriată de către DJ-ul și producătorul din Amsterdam, Young Marco, care și-a lansat casa de discuri Safe Trip cu o compilație în 2015. Artistul olandez a anunțat următorul material ce va fi lansat de label-ul său: prima parte din Planet Love: Early Transmissions 1991-95, o nouă compilație various artists dedicată „ rădăcinilor și anilor formativi ai muzicii trance”.

Compilația, care va fi lansată în luna iunie, prezintă piese pioniere de proto-trance și trance timpuriu de la Hawke (influentul producător din San Francisco pe numele adevărat Gavin Hardkiss), Epilson 9, Spooky, Holy Ghost Inc, Morgan Wild (proiect din care a făcut parte și legenda techno americană Damon Wild), Mijk van Dijk, Glam și Paul van Dyk; compilația va fi disponibilă atât în ​​format digital, cât și în format vinil. Materialul de față vine la câțiva ani după compilația de italo house din anii ’80 – Welcome to Paradise – apărută tot la Safe Trip.

„La pachet cu piese obligatorii, prețioase și rarități căutate, Planet Love: Early Transmissions 1991-95 păstrează atmosfera îndrăgită și ascultabilă din Welcome to Paradise, în timp ce își lărgește orizonturile muzicale”, notează label-ul Safe Trip într-un comunicat de presă. „Nu este neapărat o istorie definitivă a primilor ani ai muzicii trance, ci mai degrabă o sărbătoare colorată, care să-și afirme viața, a diferitelor elemente reunite pentru a crea unul din cele mai populare și de durată stiluri ale muzicii electronice de dans.”

Dacă te-am făcut curios, poți pre-comanda materialul prin magazinul Bandcamp al Safe Trip, iar mai jos poți asculta fragmente din fiecare piesă de pe compilație.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Tracklist:

a1. Hawke – Nudes In A Purple Garden
a2. Mindgear – Don’t Panic (Transpanic Mix)
a3. Glam – My Mother Said (Cosmic Trance Mix)
b1. Young American Primitive – These Waves
b2. Holy Ghost – Mad Monks On Zinc
b3. Morgan Wild – Dionysian Dream Sacrament
x1. Epsilon Nine – Life Formation
x2. Spooky – Orange Coloured Liquid
x3. Extasia – Alegrya (Virtual Mix)
x4. Humate – Love Stimulation (Love Mix)
y1. Oneiric Vortex – Oasi
y2. Human Beings – The Matrix
y3. L.S.G. – Lonely Casseopaya (Club Mix)

Urmărește-ne pe social media.

Published May 20, 2021.