Electronic Beats Romania
G76

G76 lansează un nou ep: Un-Synchronised Headbanging

A sosit momentul să-ți lustruiești pantofii de dans.

Florin Gojnea aka G76 revine în forță cu un nou EP.

Un-Synchronised Headbanging” e împărțit în două discuri; conține 5 piese de dans, care creează o fuziune inedită între minimal și house, și a fost lansat recent la casa de discuri Nervmusic Records.

Acesta e cel de-al treilea material de-al lui Gojnea apărut la label-ul Nervmusic. Artistul român a mai lansat aici în trecut două discuri notabile, Slipping Through The Hands Of The Machine (în 2020) și My Other Car Is A Centaur (în 2017).

Nervmusic este un label rusesc, al cărui sediu central s-a mutat în Berlin. Platforma e recunoscută pentru sound-ul minimal, techno și house pe care îl promovează, iar de-a lungul timpului au lansat aici muzică atât artiști români (precum Zefzeed sau Rhadoo), dar și producători străini, cunoscuți publicul românesc (precum Alci, Anton Kubikov, Denis Kaznacheev, Lowris, Federico Molinari și alții).

Noul material e disponibil în magazine de specialitate precum Deejay.de, Decks, Juno, sau direct din România, de pe eufonic. Artwork-ul discului a fost realizat de Igor Skaletsky.

Ascultă piesa „Divergence” mai jos.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

*foto: Guesthouse

Urmărește-ne pe social media.

Published September 15, 2021.