Electronic Beats Romania
Club Guesthouse

Clubul Guesthouse din București se relochează

Se știe că veștile bune circulă repede, dar veștile cu adevărat bune sunt deja aici: clubul Guesthouse din București a anunțat recent planurile de relocare pentru viitorul apropiat.

Noua locație e în zona Timpuri Noi, pe Splaiul Unirii și „îmbină un contrast frumos de panouri din lemn natural și accente industriale texturale. Rezultatul este o cameră acustică de înaltă fidelitate, un spațiu care se simte proaspăt și modern”, se arată într-un comunicat de presă.

Până se va elucida situația post-pandemică și vom afla concret când și cum putem reveni la party-uri, cei de la Guesthouse lucrează la o alternativă demnă de luat în considerare: un bar dedicat audițiilor muzicale, care va fi deschis șase zile pe săptămână.

„De-a lungul anilor, muzica și conexiunea socială pe care o generează au fost în centrul ADN-ului nostru. Când vine vorba de a aprecia bucuria simplă de a te implica în muzică, suntem cu toții la fel. Această pauză ne-a influențat pe toți în viața noastră de zi cu zi și a dus la descoperirea de noi mijloace prin care putem oferi o gamă mai largă de experiențe de audiții muzicale.”

Cei de la Guesthouse adaugă că noul Listening Bar va prezenta o varietate de genuri și stiluri muzicale, calitatea fiind trăsătura comună care leagă totul. „Un loc în care artiștii se pot exprima fără restricții de gen, compromisuri sau presiuni, într-o atmosferă relaxată. (…) Ne imaginăm că se va potrivi perfect comunității vibrante de audiofili din București.”

Momentan nu avem alte detalii legate de deschiderea oficială, dar stai aproape. Iar până atunci, dacă vrei să afli mai multe despre etosul Guesthouse, poți (re)citi un interviu realizat cu echipa clubului în urmă cu peste doi ani, la doar un scroll distanță.

Hai cu noi.

Published June 02, 2021.