Electronic Beats Romania
Goldie - HeadzState

Metalheadz lansează un nou label

Noul label HeadzState explorează dimensiunile experimentale ale muzicii electronice.

Legendara casă de discuri de drum & bass Metalheadz a anunțat un nou label, HeadzState, care se va ocupa de alt tip de muzică decât părintele său care de mai multe decenii definește genul dnb.

Prezentat ca un loc virtual care scoate la iveală tot „ce reprezintă bazele techno-ului și evoluția acelor sunete în ultimii peste 30 de ani”, noul label e influențat de nume celebre precum Nookie, 4Hero și Doc Scott, toți care sunt referiți în detalii de lansare, dar și casa de discuri Reinforced Records. Prima lansare va fi anunțată în curând.

Se va aduce un omagiu intersecției sonore dintre Detroit și Berlin, care combinate au contribuit la catalizarea unei multitudini de sub-genuri și scene de dans, de când cele două orașe au început să cultive culturi proeminente ale muzicii electronice.

HeadzState
HeadzState

Potrivit unui purtător de cuvânt al echipei, „cu labelul principal și propriile sale diferite ramuri care continuă să găzduiască drum and bass de ultimă generație, HeadzState este un loc în care vom sărbători o epocă de aur a muzicii, împingând artiștii și mai departe, în afara propriului confort, și, fără îndoială, bucurându-ne de rezultate pentru anii următori. E o perioadă foarte interesantă aici la HQ, anunțul primei lansări HeadzState urmează să fie iminent.”

Goldie a fondat Metalheadz în 1994 cu ajutorul duo-ului Kemistry & Storm. Cu peste 100 de lansări în catalog, casa de discuri a fost mult timp o forță pe scena drum & bass.

Urmărește-ne pe social media.

Published March 21, 2022.