Electronic Beats Romania
Richie Hawtin

Richie Hawtin anunță o bursă de doctorat în muzică electronică la Universitatea din Huddersfield

Solicitantul câștigător va fi scutit de taxele de studiu și va primi sprijin tutorial din partea lui Hawtin pe toată durata bursei.

O bursă de doctorat în numele lui Richie Hawtin a fost anunțată recent de către Universitatea din Huddersfield.
Începând din septembrie 2023, bursa de doctorat Richie Hawtin în „muzică electronică, culturi și producție” acceptă cereri de înscriere până pe data de 10 februarie 2023. Solicitantul câștigător va fi selectat de către universitate, cu îndrumarea lui Hawtin, care va oferi și suport tutorial pe toată durata bursei.
Hawtin are legături profunde cu Universitatea din Huddersfield. Legenda techno și-a susținut aici teza de doctorat în urmă cu aproximativ un deceniu, iar de când și-a primit doctoratul onorific, a vizitat adesea cursuri de master și a avut sesiuni individuale cu studenții.
„Speranța mea este să ofer experiența și cunoștințele mele în multe domenii ale culturii techno în care am fost implicat în ultimii 30 de ani”, a spus Hawtin, „și să ajut un student la explorarea trecutului și a funcționării interioare a industriei noastre, precum și dezvoltarea de noi analize critice dintr-o perspectivă contemporană.”
La începutul acestei săptămâni, artistul canadian și-a confirmat primul turneu în America de Nord. În martie, va susține opt spectacole în depozite din SUA și Canada, alături de numeroși artiști emergenți.
Detalii despre bursa doctorală Richie Hawtin de la Universitatea din Huddersfield poți găsi aici.
Richie Hawtin a susținut un Masterclass Model 1 pentru studenții de la Universitatea din Huddersfield în 2016, iar apoi a vorbit cu profesorul Rupert Till despre cariera sa și despre modul în care își realizează și conceptualizează munca. Detalii în video-ul de mai jos.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published January 19, 2023.